(Foto: Sigurd Skomedal, Vilde Aamlid)

Testtur:
Vi søker sporty damer som er glad i ski og friluftsliv og som vil være med å teste ut nye opplevelser i vinterfjellet!

Vi går til Napuren på Skafsåheia. Her pleier det å være flotte skiforhold godt ut i mai. Turen er ca 8 km tur/retur med 700 høydemeter stigning. Vi regner med å bruke ca 5 timer totalt. En flott vårtur, der man får oppleve fjellet på sitt vakreste – og ikke minst fantastisk utsikt på toppen!

Tid: Lørdag 24.04.21 kl 10.00

Oppmøte: Kafe Hallbjønn på Skafsåheia i Tokke. Felles kjøring til innsteget ved Kuskard

Pris: 300 pr. person

Mål: Anne Lise veileder i hvordan vurdere snø- og terrengforhold for å ta trygge og gode trasévalg. Det blir en «smud» oppstiging, sikker nedkjøring, vi unngår skredfarlig terreng og når toppen som samlet gruppe.Utstyr: Fjellski med stålkant, feller kort/lang, fjellskisko, gamasjer, skistaver med store trinser.

Bekledning: Undertøy: trøye, stillongs og sokker i ull. Mellomlag i fleece/ull på overkropp. Ytterbekledning: bukse og jakke med hette i vindtett og vannavstøtende materiale. Lue og votter.I sekken: Varm/kald drikke, godt med mat (ca. 1000 – 1500 kalorier), nøtter/sjokolade, ekstra tøy som trøye, votter og dunjakke.Værforbehold.

Krav til testpersoner: Vi samler en gruppe på inntil 7 damer i alderen 30+ som vil være med å teste ut et nytt turkonsept. Som «testperson» får du delta på turen til redusert pris, men du må forplikte deg til å svare på spørsmål etter at turen er gjennomført. Du må sette av cirka 15 minutt til en telefonsamtale med oss uka etter gjennomført tur. Vi vil avtale tidspunkt med hver enkelt deltaker.

Vil du være med meld deg på, se under. Ta gjerne med en venninne.

Har du spørsmål? Ta kontakt med
Lill Susan Rognli Vale, tlf 99560117, lill@lillsvale.no
eller Kristin Vedum tlf 93259472, kristin.vedum@silvaconsult.no