Testtur:
Vi søker sporty damer som er glad i friluftsliv og som vil være med å teste ut nye opplevelser i vann og vassdrag.

På tur med Anne Lise arrangerer turer basert på det tradisjonelle friluftslivet. Anne Lise er svært fjellvant, er oppvokst i heiene i Fyresdal og har ferdes mye i vann og vassdraga i regionen. Hun er utdannet lærer og pedagog.

Å padle i Telemark i vannene og vassdragene som finnes her er en flott opplevelse. Denne turen går med kano fra Fyresvatn i Fyresdal til Hønevatn i Nissedal. Her padler vi i et område med små øyer og stryk, flate vann og vi opplever kultur, det er fiske, spor etter tømmerfløting og bosetting samt at vi kommer til de berømte Jettegrytene ved Reinfossen i Nissedal. Turen er 10 km å padle, en vei – dvs totalt 20 km.

Tid: Fredag 13. august kl 17.00 til lørdag 14. ca kl 15.

Målet for turen er å lære ulike padleteknikker, hvordan der er hensiktsmessig å sitte i kanoen, hvordan pakke, hvordan oppføre seg om uhellet skulle være ute, hvordan lese elva/vassdraget mm.

Inkludert i prisen: guide, innføring i grunnleggende padleteknikk, overnatting i hengekøye/telt, middag lørdag, frokost og lunch søndag, kano/ padleårer/flytevest og transport av utstyr. Deltakerne må selv ha med: klær som passer vær og aktiviteten, sovepose/liggeunderlag, toalettsaker og fiskestang/badetøy

Krav til testpersoner: Vi samler en gruppe på inntil 8 damer i alderen 30+ som vil være med å teste ut et nytt turkonsept. Som «testperson» får du delta på turen til redusert pris, men du må forplikte deg til å svare på spørsmål etter at turen er gjennomført. 15 minutt i telefonsamtale eller ved at du svarer på et spørreskjema.

# Pris: 2000 kr, betales på VIPPS senest en uke før turen. Info kommer.

# Inntil 8 plasser/damer

# Lavterskel

# Oppmøte ved Fyrismoen, den gamle skysstasjonen sør i Fyresdal.

På Fyrismoen er det mulighet for kjøp av mat og overnatting.

Vil du være med? Ta gjerne med en venninne.

Har du spørsmål? Ta kontakt med Kristin Vedum i Silva Consult tlf 93259472, kristin.vedum@silvaconsult.no