Sammen med Anne Lise Greivstad jobber vi med å etablere en virksomhet – Anne Lise på tur – som tilbyr opplevelser for damer basert på det autentiske friluftslivet. Rett og slett vil det si å formidle den unike gleden med det helt tradisjonelle og opprinnelige frilluftslivet. Anne Lise er svært fjellvant, er oppvokst i heiene i Fyresdal og har ferdes mye i vann og vassdraga i regionen. Hun er utdannet lærer og pedagog.

I denne sammeheng inviterer vi i samarbeid med på Tur med Anne Lise til fotojakt på Skafsåheia, eller nærmere bestemt i Fyresdal på grensa til Tokke. Turen går til Napuren(1264), Fjukup(1235) og Jenntjønnutane(1177) der vi ser etter reinsdyr, fjellrype, fjellplanter, haustfargar og «instagram vennlige» utkikkspunkt.

Vi starter ved innsteget er ved Kuskard som ligger ca. 814 moh. Turen går først til Napuren så videre til Fjukup og Jenntjønnutane. Noe av turen går på sti, men vi går også andre ruter for å fange de beste motivene og øyeblikkene. Turen er ca. 10 km.

TidLørdag 9. oktober kl 10 til ca kl 15
OppmøteHallbjørnsekken Høgfjellsenter kl.10
Pris400 kr. pr. person
For hvemDamer 30+
AntallMin 4 – max. 12 damer

Målet denne dagen er å vandre i høyfjellet mens vi leter etter dyre- og planteliv, kjenner på den klare høstlufta, observerer det flotte fargespillet naturen kan by på i denne tida og tar inn over oss at naturen er i endring mot den hvilkeperioden som vinteren er.

Ta med: dagsturniste, drikke varm/kald, vindtette/vanntette ytterplagg, ullundertøy, ullsokker, mellomlag i fleece/ull, gode vandresko, lue, votter og fotoapparat. Kikkert kan være lurt å ha med.

Vil du være med? Ta gjerne med en venninne.

Påmelding innen 7. oktober

.

.

Har du spørsmål? Ta kontakt med Anne Lise Greivstad, tlf 986 64 025, lisegreiv@msn.com